FANtv-nl-logo-mobile

Auto Trader

Een auto kopen of verkopen? Breng dan vooral eerst een bezoek aan de Auto Trader website. Je kunt daar gericht zoeken binnen een grote selectie occasions en nieuwe auto's.


Occasion kopen
Ruim 175.000 gebruikte auto's zijn er op deze website te vinden. Auto's van merkdealers, handelaren en particulieren. Krachtige zoekmiddelen helpen je om op een snelle en makkelijke manier de auto op te sporen. Als je een bepaalde auto op het oog hebt vul je merk en type in, de maximale en minimale prijs en de maximale en minimale leeftijd.Het systeem komt dan met een lijst met alle auto's die aan je eisen voldoen. Waarschijnlijk is deze lijst veel te lang, maar dat is geen probleem, je kunt de zoekopdracht heel makkelijk aanpassen. De prijs die je wilt betalen wat verlagen bijvoorbeeld, of instellen dat je geen auto wilt zien die meer dan 50.000 kilometer gereden hebben. Of je geeft op dat de auto zich binnen een aantal kilometers van je huisadres moet bevinden. Zo voorkom je dat de lijst allemaal auto's bevat die aan de andere kant van het land staan. 


Op deze manier kun je je eisen steeds nauwkeuriger specificeren. Wil je alleen blauwe handgeschakelde auto's? Het is allemaal aan te geven. Ook gewenste accessoires als airco, ABS, airbags, trekhaak of elektrische ramen zijn allemaal aan te geven. Wil je alleen auto's van een merkdealer of wil je auto's die bij particulieren staan uitsluiten? Het is allemaal in te stellen!


Op deze manier kun je heel gericht je ideale auto vinden. En dat tegen de laagst mogelijke prijs. Een rondgang langs alle plaatselijke dealers kan daar echt niet tegenop!Nieuwe auto's
Wil je geen occasion, maar een nieuwe auto? Dan kun je via Auto Trader ook het nodige geld besparen. Hiervoor werkt men samen met Nieuweautokopen.nl. Via Auto Trader kun je met korting nieuwe auto's kopen die via officiële merkdealers worden uitgeleverd.


Ook naar nieuwe auto's kun je op Auto Trader gericht zoeken. Je geeft een richtprijs en de eisen die je aan een auto stelt, en je krijgt een lijst met alle auto's die hier aan voldoen.


Auto verkopen
Je kunt niet alleen auto's kopen, maar ook verkopen via Auto Trader. De advertentie verschijnt niet alleen op de website en in het magazine, maar ook op Autoweek.nl. De advertentietarieven beginnen bij €4,95. Daarvoor kom je vier weken op de website te staan en één keer in het magazine.


Service
Tenslotte is het mogelijk via de Auto Trader website zaken als financiering en verzekering te regelen. Kortom, je vindt er alles voor de aan- en verkoop van je auto. Een website om te onthouden!

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl