FANtv-nl-logo-mobile

Plus1.1: Mediaspeler in de hoofdsteun

De Plus1.1 is een universele lederen hoofdsteun waarin een 17 inch lcd klapscherm en een dvd-speler zijn ingebouwd.


De PLUS1 mediaspeler voor in de auto is een groot succes gebleken. Maar dat wil niet zeggen dat de fabrikant op zijn lauweren gaat rusten. Inmiddels is er een verbeterde opvolger op de markt gekomen, de PLUS1.1.     

Deze kan in vrijwel elke moderne auto worden aangebracht. Na het verwisselen van de hoofdsteun en het aansluiten van een voedingskabel is de PLUS1.1 klaar voor gebruik.


Met de meegeleverde kabels kan het apparaat via de sigarettenplug of direct op de accu worden aangesloten. In het laatste geval worden de kabels  weggewerkt door de holle metalen hoofdsteunpennen.


Verder is er een uitvoering beschikbaar zonder ingebouwde DVD-speler voor het koppelen van twee hoofdsteunen, zodat alle inzittenden op de achterbank op hun eigen scherm maar dezelfde dvd kunnen kijken.  Je kunt de PLUS1.1 nie alleen gebruiken om een filmpje te kijken, maar er ook een spelcomputer, een camera of een externe mediaspeler op aansluiten.


Veel verbeteringen
Waarin is de Plus1.1 verbeterd ten opzichte van zijn voorganger? Dat is een lange lijst:  • De hoofdsteun is kantelbaar door middel van verstelbare poten.

  • De connectoren zitten nu direct onder de hoofdsteun

  • De DVD-speler is geschikt voor DivX formaten waardoor je makkelijk van internet gedownloade films kunt afspelen.

  • De LCD-TFT monitor en DVD-speler zijn in kwaliteit vebeterd

  • Uitgebreidere menufuctie voor het instellen van het beeldformaat en het automatisch kantelen van het scherm.

  • De infrarood zender is versterkt

  • Via het menu kan het scherm kantelen.

  • De bekabeling is verlengd tot ruim 2 meter


De PLUS1.1 is standaard leverbaar in zwart, grijs en beige leder, maar kan ook uitgevoerd worden in een autospecifieke stof of leerkleur.


In de video kun je zien hoe de Plus1.1 wordt ingebouwd bij TCC in Doetinchem. Op de website Plus-1.nl kun je alle verkoopadressen in Nederland vinden.

Vergelijkbare artikelen