FANtv-nl-logo-mobile

Gratis rijden in een Smart ForFour

Smart heeft tot en met eind oktober een unieke actie. Onder het motto "Real Drivers Wanted" worden ieder weekend 50 smart forfours beschikbaar gesteld voor een gratis proefrit van drie dagen.De auto's worden op vrijdagochtend uitgedeeld op strategische locaties in het land en moeten daar maandagochtend weer worden ingeleverd. Hierbij geldt het motto: "Wie het eerst komt, het eerst maalt". De eerste actie in het midden van het land wees uit dat de 50 beschikbare smarts binnen enkele minuten weg waren. De unieke smart -testactie wordt gehouden in vrijwel alle grote steden in Nederland op locaties die goed bereikbaar zijn met de auto en met het openbaar vervoer.


Voor degenen die met de auto komen is er voldoende parkeerruimte aanwezig. De smarts zijn beschikbaar bij evenementen als bijvoorbeeld het indoor-karting in de Amsterdamse RAI (5 augustus), het populaire Preuvenement in Maastricht (26 augustus) of de première van de film Pietje Bell in Rotterdam (19 oktober), maar ook op gunstig gelegen plaatsen als de Q-Park-garages in Den Haag, Arnhem, Eindhoven en Utrecht en bij een aantal smart centers.


De "Real Drivers" die tijdens deze actie de beschikking krijgen over een smart forfour krijgen tevens een aantal "Ice Cards". Deze "Ice Cards" zijn voorzien van een unieke code en geven recht op een gratis proefrit met een smart. De "Real Driver" die op deze wijze de meeste proefritten aanbrengt, is de beste smart-ambassadeur en wordt beloond met een jaar lang gratis rijden met een smart forfour. Alle informatie over deze unieke actie is te vinden op de website www.smart.nl.

Vergelijkbare artikelen