FANtv-nl-logo-mobile

Peugeot 307cc cabrio

De 307cc is de cabrio-versie van de 307. Door het inklapbare stalen dak zit je in de winter lekker warm, en in de zomer in het zonnetje.De Peugeot 307 CC is de cabrio versie van de populaire Peugeot 307. Dankzij het elektrisch inklapbare stalen dak kan de nieuwe 307 CC zich in 25 seconden transformeren van een krachtige coupe naar een elegante cabriolet. Of andersom natuurlijk.


Het design van de wagen is energiek danzij de sportbumper en de grote luchthapper met lamellen die zijn ingelegd met chroom. De mistlampen zijn geintegreerd in de bumper en met chroom omrand. De achterlichten zijn opgebouwd uit vier diagonale banen elk met 20 diodes, plus een derde remlicht met 32 diodes.


Ook binnen in de auto vind je veel chroom en aluminium. De wijzerplaten zijn met chroom omrand, en de pedalen, de voetsteun en de versnellingspookknop zijn afgewerkt met aluminium. Het ergonomische stuurwiel is bekleed met leer en heeft aluminium inlegstukken. De koper kan ook de bovenzijden van het dashboard en de portierpanelen in leer laten uitvoeren.

De 307 CC kent geen achterbank, maar twee anatomisch gevormde zitplaatsen die ruimte en comfort bieden aan evenzoveel volwassenen.


Aan snufjes geen gebrek natuurlijk in deze luxe coupe. Het bandenspanningscontrolesysteem geeft via druk- en temperatuursensoren, die in ieder wil zijn geplaatst, aan wanneer de spanning te laag wordt. De Xenon lampen geven 's nachts goed licht, en het FAP-roetfilter spaart het milieu. Dit filter vernietigt vrijwel alle roetdeeltjes zonder de prestaties van de auto geweld aan te doen.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl