FANtv-nl-logo-mobile

Volvo R-design

Volvo introduceert R-design, een exclusieve fabrieksoptie voor klanten die een verfijnde en sportieve look zoeken voor hun auto.


R-design is vanaf komende herfst allereerst beschikbaar op de Volvo C30, Volvo S40 en Volvo V50.Klanten kunnen kiezen uit tien exterieurkleuren en de R-design-badge in de grille wordt vergezeld door een reeks speciaal ontworpen details aan de binnen- en buitenzijde van de auto.


Kenmerkende zaken voor het exterieur zijn een matte satijnafwerking van de grille en de buitenspiegelkappen, in carrosseriekleur gespoten bumpers, lagere zijskirts, een achter- of dakspoiler en aluminium 17-inch vijfspaakswielen (18-inchwielen verkrijgbaar als optie). Bij de S40 en V50 krijgen de kofferdeksel/achterklep in de Summum uitvoeringen een matte satijn afwerking op de handgrepen.In de auto vallen de stoelen op, met hun zwarte bekleding met contrasterend crèmekleurig leder op het zitvlak en de rugleuning. Andere voor de R-design specifieke interieurdetails zijn een met leder bekleed stuurwiel met R-design-logo, de unieke meters, de aluminium pedalen, de speciale aluminium accenten op de middenconsole, portieren en versnellingspook, en donkere sportmatten met contrasterende biezen in licht leder.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl