FANtv-nl-logo-mobile

Maserati Quattroporte Collezione Cento

Maserati presenteert op de autoshow in Detroit een exclusieve versie van Quattroporte: de Collezione Cento.


Van de super-de-luxe uitvoering van de Quattroporte 'Collezione Cento' worden slechts honderd geproduceerd worden.


Het grote verschil met de 'gewone' Quattroporte is het interieur. Het interieurconcept werd afgelopen jaar tijdens de IAA in Frankfurt exclusief gepresenteerd aan Maserati-klanten. De 'Collezione Cento' is het resultaten van hun feedback en commentaren.

De nieuwe Quattroporte-uitvoering is volgestopt met multimedia. Zo heeft de auto het Maserati Multimedia Entertainment systeem. De techniek is te vinden in de middenarmsteun achterin, waarin zich een AUX-IN-aansluiting, een iPod docking station, een SIM-kaart gleuf en een USB-poort bevinden zodat de inzittenden foto's of video's kunnen bekijken of MP3/WMA-bestanden af kunnen spelen.


De armsteun is ook voorzien van een ingebouwd en inklapbaar toetsenbord om te kunnen internetten of e-mailen. En in de hoofd-steunen van de voorstoelen zitten twee 1.04” touch screens die zijn gekoppeld aan een CD/DVD-speler die is ingebouwd in de tunnelconsole achterin.

De Quattroporte Collezione Cento is uitgerust met een 4.244 cc krachtbron (400 pk) die is gekoppeld aan een hydraulische, automatische zesversnellingsbak. De nieuwste uitvoering van de Quattroporte komt zowel in de USA als in Europa op de markt.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl