FANtv-nl-logo-mobile

Kia cee'd Sport Pack

Kia Nederland introduceert Sport Pack-uitvoeringen van cee'd en cee'd Sporty Wagon.


Kia Nederland heeft recent twee extra sportieve uitvoeringen aan haar modellenprogramma toegevoegd: de Kia cee'd Sport Pack en de Kia cee'd SW Sport Pack. Deze uitvoeringen leggen, in navolging op de populaire Kia pro_cee'd, de nadruk op sportiviteit en rijdynamiek. Beide uitvoeringen beschikken standaard over een groot aantal zaken die de sportieve uitstraling verhogen.Beide Sport Packs zijn per direct leverbaar.
 
Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland over de Sport Pack-uitvoeringen van de cee'd en de cee'd Sporty Wagon: “We merken dat mensen zich erg aangesproken voelen door het sportieve karakter van de pro_cee'd. In veel gevallen kiezen zij echter toch voor de cee'd vijfdeurs of een cee'd Sporty Wagon, omdat zij een gezin hebben en de extra ruimte waarover deze twee modellen beschikken nodig hebben. De Sport Pack-uitvoeringen vormen dan ook een perfecte uitkomst, want nu kunnen zij zonder op praktische zaken in te hoeven leveren, toch een zeer sportieve auto rijden.”
 
Sportieve standaarduitrusting
De Sport Pack-uitvoering van de cee'd en cee'd SW is gebaseerd op de X-ecutive of X-clusive. Hierdoor beschikken de auto's met zaken als E.S.P., climate control, mistlampen, (half)lederen bekleding, en een aansluitingen voor USB, AUX en iPod  standaard al over een  omvangrijke basisuitrusting.
 
Naast deze omvangrijke uitrusting van de X-ecutive of de X-clusive voegt de Sport Pack-uitvoering hier standaard nog een groot aantal sportieve accessoires aan toe. De volgende extra uitrusting worden exclusief geleverd op iedere Sport Pack-uitvoering van de cee'd en cee'd SW:  • Sportinterieur met sportieve stoelbekleding voorzien van een nieuw motief in de combinatie zwart stof/leder (i.c.m. X-ecutive)

  • Zwart lederen stoelbekleding (i.c.m. X-clusive)

  • 17-inch lichtmetalen velgen (225/45R)

  • Bandenspanningcontrolesysteem (Tire Pressure Monitoring System)

  • Sportieve grille aan de voorzijde

  • Speciale 'Black bezel'-koplampen

  • Metalen voetpedalen

  • Stuurwiel, middenarmsteun en stoelbekleding voorzien van contrasterende stiknaden


Prijzen
De meerprijs voor een Sport Pack-uitvoering bedraagt afhankelijk van de uitvoering € 1.095,- (X-clusive) of € 1.695,- (X-ecutive).


Tot slot nogmaals Cor Baltus: “Misschien is de prijs nog wel het meest verrassend van de Sport Pack-uitvoering. Bij andere merken moet voor een gelijksoortige sportieve uitrusting erg diep in de buidel worden getast. In dit geval is dat niet nodig, want de klant krijgt voor een relatief geringe meerprijs een zeer complete, sportieve gezinsauto. Ik verwacht dan ook grote interesse voor het Sport Pack onder toekomstige Kia-kopers.”

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl