FANtv-nl-logo-mobile

De Seat Exeo staat in de showroom

Sinds 1 april staat de Seat Exeo sedan bij de Nederlandse Seat-dealers met een zeer scherpe vanafprijs van € 23.995,-


Leasen kan vanaf € 499,- per maand). Er is een uitgebreide reeks benzine- en common-rail dieselmotoren beschikbaar op de drie riant uitgeruste uitvoeringen. Ook zijn er twee aantrekkelijke introductiepakketten.Al in de aanloop naar de introductie is duidelijk geworden dat de belangstelling voor de Seat Exeo in ons land groot is. Niet in de laatste plaats is dat te danken aan de zeer scherpe prijsstelling van de nieuwe middenklasse sedan van Seat, zowel wat de verkoopprijzen als de leasetarieven betreft. Maar ook het moderne design van de Exeo, met zowel sportieve als elegante stijlkenmerken, spreekt een breed publiek aan. Dat blijkt onder andere uit de grote hoeveelheid informatieaanvragen bij de Nederlandse importeur en op de AutoRAI, alsmede het indrukwekkende aantal hits op de speciale modelwebsite www.Seatexeo.nl.Alle motoren met groene energielabels
Op het motorische vlak is de Exeo te bestellen met een keuze uit drie moderne benzine motoren (1.6 - 102 pk, 1.8 20VT - 150 pk en 2.0 TSI - 200 pk) en drie common-rail dieselmotoren (2.0 TDI - 120 pk, 2.0 TDI - 143 pk en 2.0 TDI - 170 pk). Alle Exeo-motoren zijn voorzien van een groen energielabel B of C, een nagenoeg ongeëvenaarde prestatie in deze klasse. Bovendien voldoen ze allemaal aan de strenge Euro 5 emissie-eisen die in 2010 van kracht worden.


Riante standaarduitrusting
Seat heeft voor de Exeo drie uitrustingsniveaus samengesteld die alle garant staan voor een riante reeks comfortabele en luxueuze standaardvoorzieningen. Met voor de Exeo Reference basisversie bijvoorbeeld al ESP, zeven airbags (incl. knieairbag), climatronic, een boordcomputer en elektrische portierruiten vóór en achter.


Voor iedere koper bestaat de mogelijkheid een personal touch toe te voegen dankzij de uitgebreide lijst met geavanceerde opties en accessoires. Enkele voorbeelden daarvan zijn een zonnedak met zonnecellen, Bi-Xenon koplampen met Advanced Front Lighting System en een infotainmentsysteem met tal van functies en aansluitmogelijkheden (MP3, MPEG4, iPod, USB, Bluetooth).Aantrekkelijke introductiepakketten
Naast de drie uitrustingsniveau zijn er voor de Exeo tevens twee aantrekkelijk geprijsde introductiepakketten te bestellen: het First Edition- en Executive-pakket. De First Edition bestaat uit zwarte of beige lederen bekleding en een Winterpakket. De Executive voegt daar nog 17 inch lichtmetalen Modena-wielen en Bi-Xenon-koplampen met het Advanced Front Lighting System (AFS) aan toe. Het First Edition-pakket, dat een waarde vertegenwoordigt van € 2.070,-, is leverbaar voor de speciale introductieprijs van slechts € 795,-. Het Executive-pakket kost € 2.295,- (en kent een totale waarde van € 3.870,-).


Vanafprijzen Seat Exeo
Seat Exeo 1.6 (102 pk) Reference € 23.995,-
Seat Exeo 1.8T (150 pk) Style € 28.995,-
Seat Exeo 2.0 TSI (200 pk) Style € 31.995,-


Seat Exeo 2.0 TDI (120 pk) Reference € 28.195,-
Seat Exeo 2.0 TDI (143 pk) Reference € 29.695,-
Seat Exeo 2.0 TDI (170 pk) Style € 34.195,-


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl