FANtv-nl-logo-mobile

Audi A5 Coupé 1.8 TFSI

Audi breidt het leveringsgamma van de Audi A5 uit met de Audi A5 Coupé 1.8 TFSI (118 kW/160 pk).


Deze nieuwe motor is beschikbaar met handgeschakelde zesbak of met de traploze Multitronic-transmissie. Beide uitvoeringen hebben een B-label. De standaarduitrusting van de Audi A5 Coupé is van het zelfde hoge niveau als die van de 2.0 TFSI-uitvoering. De prijzen van de Audi A5 Coupé 1.8 TFSI starten bij € 39.900,-De 1,8-liter motor van de Audi A5 Coupé dankt zijn vermogen van 118 kW/160 pk aan de combinatie van directe benzine-inspuiting en turbotechnologie. De efficiency komt ook tot uiting in een lage CO₂-uitstoot. De versie met handgeschakelde zesbak laat gemiddeld 164 g/km voor zich noteren en de uitvoering met de automatische Multitronic-transmissie 169 g/km.


Beide uitvoeringen hebben een B-label en dat maakt ze tot een interessant zakelijk alternatief, ook al omdat de bijbehorende milieubonus bijdraagt aan de scherpe vanafprijs van € 39.990,- . De Audi A5 Coupé 1.8 TFSI Multitronic is er vanaf € 42.600,- .


Een complete standaard
De Audi A5 1.8 TFSI heeft een zeer complete standaarduitrusting met onder andere volautomatische airconditioning, 17 inch lichtmetalen velgen, automatische snelheidsregeling, centrale deurvergrendeling en elektrisch bedienbare ramen en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.


Optioneel is de Audi A5 1.8 TFSI leverbaar in Pro Line-uitvoering. Daarbij wordt de standaarduitrusting uitgebreid met de comfort-airconditioning, Audi Parking system achter, bagageruimtepakket, een diefstalalarm (SCM-goedgekeurd), het Audi soundsystem, het lichtpakket, Xenon plus verlichting en een sportstuurwiel.


De meerprijs voor de Pro Line-uitvoering bedraagt € 3.900,-

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl