FANtv-nl-logo-mobile

Nissan Pathfinder

Als moderne wereldreiziger wil je niet alleen avontuur, maar ook luxe. Nissan combineert deze twee elementen in de Pathfinder.De Pathfinder is uitgerust met een efficiënte 2,5 liter turbodiesel met 174 pk en een indrukwekkende koppel van 403 Newtonmeter. Met dit blok in combinatie met de All Mode 4-wheeldrive is geen enkel terrein een obstakel.


Door de laatste technische snufjes, zoals een achteruitkijk camera, satellietnavigatie met verkeersinformatie, bluetoothsysteem met spraakherkenning climate control, airco en regensensor, kan je dit in stijl doen.


Al deze opties zijn verwerkt in een goed verzorgd interieur. Het middenconcole van de Pathfinder heeft een verchroomde afwerking. Voor de rest is het interieur overzichtelijk gehouden. Een paar dingen zitten op het stuur en de rest zit op de juiste plek.De Pathfinder heeft ruimte voor zeven zitplaatsen. De plaatsen achterin kun je op alle mogelijke manieren aanpassen.


Het uiterlijk is daarentegen stoer. De auto staat hoog op zijn wielen waardoor hij krachtig overkomt. Hij heeft sportief gelijnde zijkanten, een hoekige achterzijde en een opvallende voorkant.


Qua weggedrag heeft Nissan een goede balans gevonden. In het terrein weet de auto alle oneffenheden goed op te vangen. Dit komt mede door de onafhankelijke wielophanging achter. En door de dikke 2,5 liter turbodiesel voelt de Pathfinder zich ook erg goed thuis op de snelweg.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl