FANtv-nl-logo-mobile

Suzuki Liana

De Suzuki Liana is een sportieve en gebruiksvriendelijke auto met een scherpe prijs (vanaf 16.399 euro). Deze auto is niet alleen geschikt voor de sportieve rijders, maar heeft ook de zakelijke markt genoeg te bieden dankzij onder andere de uitbreiding met dieselmotoren.Naast de vijfdeurs is de Liana ook verkrijgbaar in de sedan-versie. Met de nieuwe uitbreiding van de common-rail dieselmotoren is de Liana zuinig in het brandstofverbruik en dus ook nog eens geschikt voor de zakelijke markt


Rijgedrag
Je kunt zowel bij de vijfdeurs als de sedan kiezen uit twee motoren: de 1.6-liter-benzinemotor die 106 pk levert en de dieselvariant met een inhoud van 1.4 liter (90 pk). Eén ding staat vast: welke variant je ook kiest, je bent altijd verzekerd van voldoende kracht. Beide motoren zorgen voor soepele rijeigenschappen.


Uiteraard voldoet ook de Liana aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid. Daarom zijn onder meer ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling), airbag voor bestuurder en passagier, zijairbags en driepuntsgordels vóór en achter standaard. Maar ook de beveiliging tegen ongewenst bezoek is aanwezig. Safelock, een versterkt stuurslot en een elektronische startonderbreker maken de beveiliging compleet.


Interieur
Het interieur is een stijlvol plaatje. De bedieningspanelen zijn ergonomisch ontworpen en geplaatst. De audio-installatie zit hoog in het dashboard voor maximaal bedieningsgemak. De verlichting van de instrumenten in het stijlvol vormgegeven dashboard - met moderne aluminiumkleurige accenten – zorgt voor een zachte gloed, waardoor de bestuurder de informatie snel kan opnemen zonder dat de ogen vermoeid raken. Bekledingsstof van hoge kwaliteit versterkt de comfortabele en stijlvolle uitstraling.


Dankzij zijn riante afmetingen biedt de Liana genoeg ruimte aan vijf inzittenden en hun bagage. De bagageruimte is breed, diep en eenvoudig toegankelijk door de brede achterklep. De beenruimte is verbazingwekkend groot, terwijl de hoofdruimte uitzonderlijk is door het hoge dak. De achterbank is in delen neerklapbaar, waardoor je een riante ruimte met een vlakke laadvloer kunt creëren. Het grote glasoppervlak van de voorruit draagt tot slot bij aan een weids uitzicht en een ruimtelijk gevoel.


Exterieur en smoel
Het sportieve uiterlijk van de Liana vijfdeurs wordt geaccentueerd door de representatieve grille en de stoere koplampen. Deze scheppen een beeld van dynamiek en kracht. De sideskirts in carrosseriekleur maken het maatkostuum van de Suzuki Liana af. De Liana is in modieuze kleuren verkrijgbaar: silky silver metallic, superior white, bluish black pearl metallic, shining red pearl metallic, cactus green metallic en cat's eye blue metallic.


De Suzuki Liana sedan kost tussen de 16.399 euro en de 21.199 euro.
De Suzuki Liana vijfdeurs kost tussen de 16.699 euro en de 21.499 euro.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl