FANtv-nl-logo-mobile

Gratis auto taxatie

Wil je je auto verkopen? Of wil je gewoon weten wat je auto waard is? Via internet kun je heel makkelijk, gratis en vrijblijvend een online taxatie laten doen.

gratis auto taxatie

Je hoeft daarvoor je kenteken niet naar een duur betaalnummer te sms'en , maar het is voldoende om deze in te in te tikken op de website Wij Kopen Auto's of in de widget hier onder. Vervolgens krijg je onmiddelijk de waarde van je auto toegestuurd.

Je auto nog dezelfde dag verkopen
Bevalt het bedrag van de taxatie je? Dan kun je overwegen de auto te verkopen. Normaal is dat een helse klus, want zie maar eens een passende koper te vinden die ook nog eens een eerlijk bedrag betaalt. Wij Kopen Auto's koopt alle auto's tegen een eerlijke prijs. Ongeacht merk, bouwjaar en zelfs ongeacht de staat. Ze betalen je gewoon wat de auto waard is. Bovendien verzorgen ze bij de verkoop alle adminstratie zoals vrijwaring en afmelding bij de verzekering.

Auto verkopen zonder gedoe
Doel van Wij Kopen Auto's is het zonder gedoe snel aankopen van auto's. Binnen 48 uur kan de hele verkoop afgerond zijn. Ideaal als je een andere auto wilt kopen maar nog van je oude auto afmoet. Maar ook als de auto je gewoon te duur geworden is en je er van af wilt, of als je geld nodig hebt.

Gratis je auto laten taxeren
Via de website kun je de waarde van je auto opvragen. Maar dit is natuurlijk een richtprijs. De werkelijke prijs is afhankelijk van de staat van de auto. Als deze er nog goed uitziet is de waarde misschien wel hoger. Daarom kun je bij Wij Kopen Auto's de auto ook echt laten taxeren. Ook dit is geheel gratis en vrijblijvend en duurt niet langer dan een half uurtje.

Tags: taxatie

Vergelijkbare artikelen