FANtv-nl-logo-mobile

Adobe Photoshop Express app

Wil je op je telefoon of tablet een foto bijwerken, draaien of er een andere eenvoudige bewerking op los laten? Dan kun je daar de gratis Adobe Photoshop Express app voor gebruiken.

De mogelijkheden van de Adobe Photoshop Express app zijn niet te vergelijken met die van het "grote" Photoshop voor op de computer, maar met deze gratis app van Adobe kun je leuke dingen doen met je foto's. Rode ogen wegwerken bijvoorbeeld, de helderheid, de witbalans het het contrast aanpassen, kleurenfilters toepassen, foto's roteren of bijsnijden, mogelijkheden om vlekjes en oneffenheden weg te werken, diverse beeldeffecten,... voor een app kent Adobe Photoshop Express best veel mogelijkheden. 

photoshop app

Bovendien is de app heel gebruiksvriendelijk. Contrast, belichting en witbalans kunnen met schuifjes worden aangepast en foute handelingen kun je makkelijk weer ongedaan maken.

Deze app is beschikbaar voor bijna alle smartphones en tablets, er zijn namelijk versies van Adobe Photoshop Express voor Android, iOS en Windows.

Verwacht met de Adobe Photoshop Express app geen volwaardig beeldbewerkingsprogramma, maar het is een heel goede app om foto's mee te bewerken voordat je deze op Facebook, Twitter of andere sociale media zet.

Downloaden

Tags: fotobewerking, gratis apps