FANtv-nl-logo-mobile

Buitenlandse zenders op je smartphone, tablet en computer

Heb je niet genoeg aan de kanalen op je televisie? Kijk dan eens naar FilmonTv. Deze website / app biedt toegang tot meer dan 200 televisiezenders op je PC, smartphone en tablet.

filmontv

FilmonTv werkt via je browser en er zijn apps voor Android, iOS, Blackberry, Windows 8, Xbox, Mac, Apple TV en meer besturingssystemen. FilmonTv biedt 200 live televisiezenders en duizenden video's on demand. In lage kwaliteit (SD) is dat allemaal gratis, maar wel met reclame tussendoor. Voor HD kwaliteit dien je een betaald abonnement te nemen.

Om je een weg te vinden in het enorme aanbod zijn zowel de live televisiezenders als de video's on demand onderverdeeld in vele rubrieken zoals reizen, films, comedy, sport, nieuws, mode en horror. Ook kun je de zenders per land selecteren (bijvoorbeeld Duitsland, Rusland, Frankrijk of het Midden Oosten) of zoeken via een interne zoekmachine.

filmontv computer

FilmonTv is een prima app om internationale televisie op je smartphone of tablet te kijken. Of kijk via hun website op je PC, tablet of Mac.

Meer informatie:

Tags: gratis apps, televisie