FANtv-nl-logo-mobile

Gesprekken op je smartphone automatisch opnemen

Gespreksopname is een app waarmee je op een snelle makkelijke manier je telefoongesprekken op je smartphone kunt opnemen en eventueel op internet kunt opslaan. Dit kan helemaal automatisch.

Je kunt aangeven welke gesprekken je wilt opnemen (bijvoorbeeld met een bepaald persoon) en welke niet. Ook kun je achteraf zelf aantekeningen aan het gesprek toevoegen. Om te voorkomen dat de gesprekken teveel van de opslagruimte van je smartphone vragen is er een integratie met Google Drive en Dropbox. Je kunt daar online de gesprekken laten opslaan, al dan niet gesynchroniseerd met de audio-bestanden op de telefoon. Ook gesprekken opslaan op een SD-kaart is mogelijk.

gespreksopname app

Helaas werkt de Gespreksopname app niet op iedere telefoon even goed. Maar gelukkig is er een gratis versie van de app waarmee je dit kunt testen. In de betaalde Pro versie (6 euro) kun je gesprekken met bepaalde personen standaard opnemen. De gratis app kent deze mogelijkheid niet.

Gespreksopname is de Nederlandse versie van de Automatic Call Recorder app. De Gespreksopname app is er alleen voor Android (vanaf versie 3.0). Hier kun je de app downloaden.

Tags: opslag, gratis apps, voicerecorder

Vergelijkbare artikelen