FANtv-nl-logo-mobile

Foto's swipen van de ene smartphone of tablet naar de andere

FotoSwipe is een unieke app voor Android en iOS waarmee je foto's en video's van de ene smartphone of tablet naar de andere kunt swipen. De apparaten hoeven daarvoor alleen naast elkaar te liggen.

fotoswipe

Zo "gooi" je de foto en filmpjes gewoon over van de ene tablet/smartphone naar de andere.

Op beide toestellen moet daarvoor wel FotoSwipe aanwezig zijn, maar dit is een gratis app die zowel voor Android als voor iPhone/iPad beschikbaar is.

Foto's, video's en hele mappen kunnen zo van de ene telefoon/tablet naar de andere worden gekopieerd Dit gaat veel sneller dan via mail, Whatsapp of op een andere wijze. Wel moeten beide telefoons zich in elkaars buurt bevinden. Je moet namelijk de foto of video wel kunnen swipen. Dit kan op verschillende manieren, kijk maar in de video hieronder.


De overdracht van de foto van het ene naar het andere apparaat kan op verschillende manieren gebeuren. Bij voorkeur via NFC, maar als dat niet door beide telefoons wordt ondersteund kan de foto of video ook via WiFi of het mobiele netwerk worden verzonden. Een internet-connectie is wel noodzakelijk omdat er verbinding met de servers van FotoSwipe wordt gemaakt.

Meer informatie / Download

Tags: gratis apps