FANtv-nl-logo-mobile

Niet meer wachten met de Link Bubble browser

Link Bubble is een speciaal voor Android ontwikkelde browser die sneller browsen op een smartphone of tablet mogelijk maakt.

Of eigenlijk, om precies te zijn, gaat het browsen niet echt sneller maar lijkt het alleen sneller. Dat komt doordat Link Bubble het browserscherm pas opent op het moment dat de pagina helemaal geladen is.

link bubble browser

Als je normaal gesproken op een link in bijvoorbeeld Facebook, Twitter of Instagram drukt, krijg je meteen de browser te zien en zit je te wachten tot de pagina geladen is. Met Link Bubble kun je doorgaan met de app waarmee je bezig was en krijg je de browser pas te zien als de pagina helemaal klaar is om te lezen.

Het lijkt maar een detail, maar in de praktijk werkt dat een stuk plezieriger. Doordat je niet echt hoeft te wachten lijkt het browsen veel sneller te gaan.

Een ander voordeel is dat je zo kort na elkaar op twee links kunt klikken, zonder dat je weer terug hoeft naar de oospronkelijke app. Je moet dan natuurlijk wel op link 2 drukken voor link 1 geopend is. Op die manier kun je snel meerdere browserschermen openen vanuit Twitter, Facebook, Instagram of een andere app.

Link Bubble is te downloaden via de Google Play Store. Er is een gratis die maximaal 1 browserscherm tegelijk kan openen. De betaalde versie heeft daarin geen beperking. Deze Link Bubbe Pro kost 3,59 euro.

Tags: browser, gratis apps

© FANtv.nl