FANtv-nl-logo-mobile

Informatie verzamelen en beheren met de Evernote app

Evernote is software waarmee je alle interessante informatie die je op internet tegenkomt kunt opslaan en beheren. In welke vorm dan ook.

evernote app

Of het nu webpagina's zijn, teksten, video's, foto's of geluidsbestanden, in Evernote kun je het opslaan en op al je internet-apparaten raadplegen. Op de computer heeft Evernote zich al bewezen, en er zijn nu ook apps beschikbaar voor Android, iOS en Windows Phone. En via een handige browser-extensie kun je alles dat je tijdens het surfen tegenkomt opslaan.

Alle informatie wordt gesychroniseerd op je apparaten, computer en/of in een cloud.

Alles dat je bewaard kun je beheren en van extra informatie voorzien. Van simpele aantekeningen tot lange rapporten. Met Evernote beheer je alle informatie, in welke vorm dan ook, en vanuit iedere bron.

Evernote is er in drie versies: Basic (gratis), Plus (met extra functies) en Premium (voor zakelijk gebruik). Met Evernote Plus kun je ook offline printen, kun je ook je mail beheren en kun je informatie met andere delen. Met Evernote Premium kun je de informatie omzetten naar presentaties en kun je Office documenten in Evernote gebruiken.

Maar probeer eerst eens de gratis versie van Evernote uit. Hier is al heel veel mee mogelijk. Hieronder kun je de gratis apps downloaden:

Tags: gratis apps, informatiebeheer