FANtv-nl-logo-mobile

De allerkleinste beveiligingscamera

Een beveiligingscamera heeft natuurlijk veel meer effect als de dief of insluiper niet afweet van het bestaan van de camera. Het Australische Swann heeft daarom kleine, makkelijk te verbergen camera's op de markt gebracht.


   Een beveiligingscamera heeft natuurlijk veel meer effect als de dief of insluiper niet afweet van het bestaan van de camera. En als iets verborgen moet worden geldt "hoe kleiner hoe beter". Het Australische Swann heeft daarom een serie zeer kleine camera's op de markt gebracht.  

De DIY ( Do-It-Yourself) beveiligingscamera's zijn klein genoeg om deze onzichtbaar te verbergen achter een foto, plant of op een plank of kast. De camera kan verbonden worden met een televisie, bewakingsmonitor of videorecorder zodat de beelden (in kleur en met geluid!) bekeken en eventueel vastgelegd kunnen worden. Ook koppeling aan een PC is mogelijk mits deze beschikt over een analoge video-ingang.De beveiligingscamera stelt je in staat om thuis via je televisie te controleren wie er voor de deur staat of om te zien of er iemand rond het huis scharrelt. Winkeliers kunnen ongemerkt alle hoeken van hun zaak in de gaten houden en werkgevers kunnen zo nagaan wie er spullen uit het magazijn haalt.    

Vergelijkbare artikelen