FANtv-nl-logo-mobile

Televisie met ingebouwde printer en cd-rom

Epson brengt twee televisies op de markt die standaard zijn voorzien van een fotoprinter.


  

Bij de merknaam Epson denk je meteen aan een printer, niet aan een televisie. Toch heeft de Japanse fabrikant ook televisies in zijn assortiment.


Het bedrijf verloochend zijn achtergrond echter niet. De Livingstation-serie heeft namelijk iets wat andere tv's niet hebben,... een ingebouwde printer


Een breedbeeldtelevisie met een eigen kleurenprinter lijkt op het eerste gezicht geen voor de hand liggende combinatie. Toch is erover nagedacht, veel mensen gebruiken immers de televisie om hun digitale foto's te bekijken. En waarom zou je de mooiste foto's dan niet gelijk printen? De ingebouwde printer is dan ook een echte fotoprinter die foto's van maximaal 4 bij 6 inch (10 bij 15 centimeter) in hoge kwaliteit kan afdrukken.
  

Een breedbeeldtelevisie met een eigen kleurenprinter lijkt op het eerste gezicht geen voor de hand liggende combinatie. Toch is erover nagedacht, veel mensen gebruiken immers de televisie om hun digitale foto's te bekijken. En waarom zou je de mooiste foto's dan niet gelijk printen? 


De ingebouwde printer is dan ook een echte fotoprinter die foto's van maximaal 4 bij 6 inch (10 bij 15 centimeter) in hoge kwaliteit kan afdrukken. Om deze foto's in te lezen kan de televisie de meest populaire geheugenkaarten lezen zoals de SD memory card/MultiMediaCard, de Memory Stick, Compact Flash en SmartMedia. Ook beschikt het toestel over een eigen cd-drive waarmee je niet alleen foto's van cd kunt bekijken, maar ook op cd kunt branden. Zo heb je geen PC nodig om je fotoverzameling te beheren.


De Epson Livingstation zal voorlopig alleen in Amerika leverbaar zijn. Er komen daar twee modellen op de markt, de LS47P1 met een schermgrootte van 47 inch en de LS57P1 die een scherm van 57 inch heeft met een diepte van 16,3 inch (41 cm). De introductieprijzen bedragen respectievelijk $3.499 and $3.999, bedragen. 

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl