FANtv-nl-logo-mobile

Ben jij de nieuwe DJ Tiesto?

De Mixman DM2 is een nieuwe gadget waarmee je je creatief met muziek bezig kunt houden.Eindelijk is het dan zover: de Mixman Dm2 console - in Amerika een doorslaand succes -  is nu ook in de Benelux leverbaar. De Mixman Dm2 is een volwaardige music mixconsole met scratching rings, faders, warp en pitch. Met dit apparaat kun je je pas echt op muziek uitleven. Ben jij de nieuwe DJ Tiesto?Plug eenvoudig de Mixman DM2 in de USB port van je computer, installeer bijgeleverde speciale Mixman Studio software en je hebt een eigen digitale mix-studio vol met high-tech effecten en unieke mogelijkheden tot je beschikking. De DM2 console is een volwaardige digitale twin-turntable met scratching rings, faders, WARP-stick, pitch en mute controllers etc.


Dertig volledige singles worden meegeleverd evenals een grote hoeveelheid tracks, effecten en geluiden, dit alles in cd-kwaliteit. Volop materiaal om te mixen en te oefenen dus. Daarnaast kun je live scratchen via twee onafhankelijke scratch-schijven en kun je de pitch, panning, tempo en volume live aanpassen. Helemaal leuk wordt het als je eigen geluiden en loops als WAV-bestand importeert en in je mix opneemt. Ook kun je je eigen stem in de mix verwerken.
Het resultaat is in verschillende formaten weg te schrijven, als WAV, maar ook als RealAudio of WMA-bestand. Ook kun je anderen via Mixman Radio naar je creaties laten luisteren. Dit onderdeel van de website van de fabrikant geeft een goed idee van de mogelijkheden.

  


Een top-apparaat dus om creatief met muziek bezig te zijn. De Mixman DM2 is te koop bij Media Markt, Dynabyte of online via Invender.nl. De adviesprijs bedraagt 79,95.

Vergelijkbare artikelen