FANtv-nl-logo-mobile

Kameleon universele afstandsbediening

De tweede generatie Kameleon universele afstandsbedieningen ziet er nog mooier uit dan hun voorgangers. Daarbij is er nu al zo'n flitsende remote-control  voor 44 euro.  

Fabrikant One for All heeft een tweede generatie Kameleon remotes uitgebracht. De serie universele afstandsbedieningen ziet er nog beter uit dan zijn voorganger. Wie even met het apparaat speelt is meteen verkocht.


One for All brengt 5 modellen op de markt variëerend van de AllforOne TV van 44 euro tot de "10 in 1" die 115 euro duurder kost. Met de laatste kun je naast de televisie ook ondermeer de dvd. de videorecorder, de HiFi-set en decoders aansturen. De benodigde instellingen kun je handmatig invoeren, vanuit een andere afstandsbediening inlezen, maar ook via een in de afstandsbediening ingebouwd modem downloaden.


De touchscreen bediening van de bijzonder mooie afstandsbediening werkt heel plezierig. Alleen de knoppen voor het geselecteerde apparaat zijn zichtbaar. Je krijgt een goede indruk van de bediening door de flash demo te bekijken.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl