FANtv-nl-logo-mobile

Draadloze spycam met kleur en geluid

Voor nog geen 100 euro is er een spycam te koop die kleurenbeeld en geluid draadloos doorstuurd naar een televisie of computer in de omgeving. Het bereik is 100 meter.


De 2.4Ghz Mini Spy Cam (het zwarte kastje hieronder op de foto) heeft een verbazingwekkende grootte van 20 x 20 mm. Dat is kleiner dan een twee euro muntstuk. Het lijkt vrij ongelofelijk dat zoveel techniek in iets zo absurds kleins gepakt kan worden, maar je kunt het maar beter geloven. Vitale videofragmenten worden met geluid live weergeven op elke TV of videoset en doordat gebruik wordt gemaakt van een 2.4Ghz zender zijn er geen draden zichtbaar waardoor je 'm onzichtbaar ergens kunt ophangen of kunt verbergen onder je kleren. Of kies je ervoor om 'm te verstoppen in bijvoorbeeld een sigarettenpakje?Mogelijkheden
Er zijn duizend en één situaties waar je de Spy Cam kunt gebruiken. Als je je baas in de gaten wilt houden of gewoon als je af en toe naar je slapende baby wilt zappen of vanuit je stoel kunnen zien wie er aan de deur staat als de bel gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het enige wat je hoeft te doen is de ontvanger in je TV of video te pluggen om alles binnen een straal van 100 meter draadloos vast te leggen op full colour, scherpe videobeelden.
 
Draadloos, tegen een lage prijs
Je kunt de camera voorzien van stroom met de meegeleverde adapter. Maar als - zoals waarschijnlijk in veel van je missies - draadloos filmen een vereiste is dan kun je de camera voeden met de meegeleverde 9 volt batterij. Met één batterij kun je ongeveer 3 uur draadloos filmen.


Professionele mogelijkheden, dat had je al door. De prijs is echter alles behalve professioneel. Voor minder dan 100 euro heb je hier al je eigen Spy Camera met kleurenbeeld en geluid.


Specificaties


Camera
* Formaat van 20 x 20 mm
* Bereik van 100 meter
* Ingebouwde microfoon voor geluid
* Focus & Angle: 6.0mm, 45°
* Gevoed door meegeleverde 9 volt batterij of meegeleverde adapter
Ontvanger
*
Switch tussen 4 frequenties, dus tot maximaal 4 camera's mogelijk
* Gevoed door meegeleverde adapter
* Gemakkelijk aan te sluiten door meegeleverde AV Kabels
Inhoud verpakking
* Draadloze AV color CMOS camera
* Draadloze 2.4GHz AV ontvanger met antenne
* AC Adapter voor ontvanger
* AC Adapter voor camera
* Batterij kabel voor camera
* 9 volt batterij
Het pakket wordt klaar voor gebruik bij je afgeleverd.

Vergelijkbare artikelen