FANtv-nl-logo-mobile

Laserpointer met infrarood afstandsbediening

Conrad levert een bijzonder handige laserpointer. Deze is ook als infrarood afstandsbediening voor je computer te gebruiken.  

Met de laserpointer wijs je tijdens een presentatie teksten aan die op een scherm worden geprojecteerd. Handig, want je ontneemt niemands zicht en kunt gewoon op je plek blijven staan.


De meeste van deze presentaties worden tegenwoordig via een computer aangestuurd. En daarom is er bij deze laserpointer een bijzonder handige extra functie aangebracht. Hij doet tevens dienst als infrarood afstandsbediening voor de PC. Er zijn twee toetsen op de laserpointer aangebracht die dienst doen als muisknoppen. Zo kun je met deze pointer niet alleen teksten op het scherm aanwijzen, maar ook je Powerpoint-presentatie van afstand bedienen.


Conrad spreekt dan ook van een 2-in-1 laserpointer, maar eigenlijk is er zelfs sprake van 3 functies. De ontvanger - die je aansluit op de usb-poort van je computer - kan namelijk meteen als muis dienst doen.


Kortom een veelzijdige laserpointer die tegen een opmerkelijk lage prijs van €14,95 wordt aangeboden. Een aanrader voor iedereen die wel eens een presentatie houdt!

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl