FANtv-nl-logo-mobile

Nokia 8600 Luna

Hecht je veel waarde aan stijl? Dan is de nieuwe 8600 Luna van Nokia een telefoon voor jou.Alleen al de prijs van circa 700 euro zorgt er voor dat we hier met een exclusieve telefoon te maken hebben. Niet veel mensen zullen dit neerletten voor een telefoon met de specificaties van de 8600.


Want laten we eerlijk zijn, een camera met een kwaliteit van slechts 2 megapixel is niet wat je verwacht van een toestel in die prijsklasse. En verder heeft de telefoon ook qua mogelijkheden niets extra's te bieden.


Nee, de Nokia 8600 Luna moet het echt van zijn uitstraling hebben. Hij is gemaakt van zwart soft-touch roestvrij staal en glas. Heel fraai is het bijna ondoorzichtige rookglas.De ontwikkeling van de Nokia 8600 Luna werd gekenmerkt door een bijna obsessieve aandacht voor detail," vertelt Heikki Norta, Senior Vice President Mobile Phones van Nokia. "We hebben alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat de esthetische en tactiele ervaring van de materialen – van de koele zachtheid van het glas tegen de wang van de gebruiker en de warme, gladde perfectie van het staal in de hand tot en met de subtiele veerkracht van de toetsen – alle verwachtingen zou overtreffen. Zelfs de naam moest unieke associaties oproepen. De Nokia 8600 Luna is vernoemd naar de maangodin Luna, die door de Romeinen vaak werd voorgesteld als een verleidelijke, mysterieuze schoonheid, gevat in een zacht maar stralend licht."

Vergelijkbare artikelen