FANtv-nl-logo-mobile

HTC TyTN II

HTC levert een computertje in zakformat. Met de tweede TyTN (Titan) kun je alle kanten uit.Telefoneren, internetten, mailen, fotograferen, navigeren, het kan allemaal. Een echt computertje dus (draaiend onder Windows Mobile 6 Professional), en dat komt het best tot uitdrukking als je het qwerty-toetsenbordje uitschuift, en het toestel horizontaal voor je op tafel zet. Dan oogt de HTC TyTN II namelijk ook als een kleine computer. Het scherm kan namelijk ten opzichte van het toetsenbord 45 graden gekanteld worden.
Zodra dit toetsenbord uitgeschoven wordt draait het beeld automatisch van horizontaal (telefoon-stand) naar verticaal.


Het scherm is met 2,8 inch (7,1 cm) niet supergroot, maar groot genoeg om over internet te kunnen surfen. De maximale resolutie bedraagt 240x32. Het is een beperkt aanraakscherm. Door je vinger over het scherm te bewegen kun je scrollen, en je kunt de stylus gebruiken, maar de andere touchscreenfuncties ontbreken.


Internetten kan via umts, gprs, edge en hspda. Voor routenavigatie wordt TomTom 6 meegeleverd, maar hier heb je zonder extra geld neer te leggen weinig aan. De benodigde kaarten moet je namelijk wel aanschaffen. Fotograferen kan wel direct via de 3 megapixel-camera. Flits ontbreekt.

       


De bediening loopt via de schermen van Windows Mobile 6, maar ook via een eigen deskop met de naam HTC Home.


Kijk hier voor de specificaties, gebruikservaringen en de winkelprijzen


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl