FANtv-nl-logo-mobile

LaCie LaCinema Premier

Je digitale filmcollectie op tv bekijken wordt wel heel eenvoudig met de LaCinema Premier van LaCie. Dit is een harde schijf en entertainmentcenter in één.    

Je sluit hem direct aan op de televisie, en zonder zonder dat je er een computer voor nodig hebt kun je de films die op de LaCie LaCinema Premier staan op de tv bekijken. HDTV-kwalitit wordt ondersteund, en dankzij de optische uitgangsfunctie wordt het surround-geluid van de films weergegeven.


De films, maar ook de foto's en de mp3-bestanden, die op de harde schijf van de LaCie LaCinema Premier staan zijn eenvoudig te vinden en en af te spelen via het menu dat op de televisie wordt getoond. Nieuwe films en andere mediabestanden zet je razendsnel op de harde schijf door de  LaCinema Premier met een usb2-kabel te verbinden met een computer. Zo kun je alle films die je hebt gedownload eenvoudig en in de hoogst mogelijke kwaliteit bekijken op je televisie.


De LaCie LaCinema Premier beschikt over een 500 GB harde schijf, dus je kunt er heel wat films, muziek en foto's op kwijt. Je kunt hem ook als gewone externe harde schijf gebruiken, bijvoorbeeld voor het maken van backups. Daarvoor wordt zelfs backup-software meegeleverd.


Prijzen en meer specificaties kun je hier vinden.


Vergelijkbare artikelen