FANtv-nl-logo-mobile

Olympus Stylus 1030 SW

Olympus komt met een nieuwe camera die niet alleen zeer scherpe 10-megapixel foto's kan maken, maar ook bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.De Olympus Stylus 1030 SW is bestand tegen stoten, water, vorst en stof. Kortom, een toestel voor avonturiers, waarmee je ook in bijzonder lastige omstandigheden foto's kunt maken. Dankzij de breedhoeklens kun je ook veel meer fotograferen dan normaal. Ideaal voor landschapfoto's, groepsportretten en panorama's.


Volgens Olympus kan de Stylus 1030 SW een val van twee meter doorstaan, tot 10 meter diep onder water gebruikt worden, heeft het geen probleem bij een vrieskou van -10 en kan je schoonmoeder van 110 kilo er op gaan zitten. De breedhoeklens heeft een 3.6x bereik. Ook het HyperCrystal II LCD scherm is geschikt voor intensief buitengebruik. Deze beschikt over een extra grote kijkhoek en heeft opvallend weinig last van direct zonlicht.


De Olympus Stylus 1030 SW kost 399 dollar (Amerikaanse prijs), maar er komt ook een goedkopere 8 megapixel variant die 299 dollar kost.


Vergelijkbare artikelen