FANtv-nl-logo-mobile

Meer geheugen voor iPods

Nadat de maximale opslagcapaciteit van de iPod Touch al was verdubbeld naar 32GB, komt er nu ook een Shuffle met twee keer zo veel ruimte.iPod Shuffle
iPod Shuffle
De kleine Shuffle zal vanaf maart 2008 ook in een 2GB versie te koop zijn. In Amerika gaat deze 69 dollar kosten. Aangezien Apple normaal gesproken de prijzen volgens de verhouding 1:1 naar euro's omzet zal deze in Europa zo goed als zeker 69 euro gaan kosten. De Amerikaanse prijs van de 1GB versie is verlaagd naar 49 dollar. In Europa wordt dat waarschijnlijk 49 euro.


iPod Touch
De iPod Touch heeft al een verdubbeling van het geheugen gekregen. Bij introductie in september 2007 kon men kiezen uit een 4GB of een 16GB versie. Daar is nu een 32GB versie bijgekomen.  Deze kost 459 euro, dat is 100 euro meer dan de 16GB versie.

    


iPod Touch


iPod Classic
Voor de echt grote capaciteiten is er nog steeds de "oude" iPod Classic. Deze biedt met 160GB veel meer ruimte dan zijn jongere broertjes, en is bovendien veel goedkoper. Voor 349 euro heb je al een iPod Classic met 160GB. Neem je met de helft van deze ruimte genoegen dan ben je voor 249 euro klaar.iPod Classic
iPod Nano
Bij de kleine iPod Nano blijft de keuze onveranderd tussen een 4GB en een 8Gb versie. Voor de eerste betaal je 149 euro, voor de tweede 199 euro.


Een overzicht van de specificaties van alle iPods vind je hier. iPods kopen kan in de Apple Store

       


iPod Nano


Vergelijkbare artikelen