FANtv-nl-logo-mobile

Televisie / Monitor combinatie

LG komt met een serie HD-televisies die speciaal ontwikkeld zijn om ook als computer-monitor te gebruiken.


De multifunctionele M94D-serie van LG komt daarom alleen beschikbaar in een 19-, 20- en 22-inch versie (48 cm, 51 cm en 56 cm). De vraag naar hoge-kwaliteit compacte tv's voor keuken, slaapkamer of kantoorruimte neemt toe. Dit zijn vaak ruimten waar mensen ook een pc hebben staan. De schermen in de LG M94D-serie zijn ideaal als monitor en HD-tv. Hierdoor hoeven gebruikers niet langer beide te kopen. Zo bespaar je ruimte en kosten.De M94D-serie heeft hetzelfde strakke design als de grotere LG-flatscreen-tv's, alleen in een compacter formaat. Het pianozwarte schermkader en de verborgen speakers geven de flatscreens hun minimalistische, strakke look. Zetten gebruikers het scherm uit, dan verandert de aanblik van de schuin geslepen facetrand geleidelijk in een volledig transparant kader. Dit geeft de schermen een mystieke uitstraling waarbij beeldscherm en kader naadloos in elkaar over lijken te gaan. Het slanke profiel, schitterend vormgegeven voet, ronde achterkant en rustiek blauwe led-aan/uitknop completeren de looks van de M94D-serie.


Beeldkwaliteit is van groot belang, maar dat is lastig te realiseren met een tv-monitorcombinatie. De M94D-serie is echter in beide rollen loepzuiver. Het 19-inch model heeft een schermresolutie van 1440x900 pixels, de 20- en 22-inch versies hebben een schermresolutie van 1690x1050 pixels. Dit zijn ruim voldoende pixels om zowel te genieten van glasheldere HD-uitzendingen en (HD-)dvd's, als voor het bewerken van foto's en teksten, en het spelen van games.


De 'Dynamic Fine'-contrastratio van 20.000:1 verzekert dat zwart zo zwart is als de donkerste nacht en wit zo wit als krakend verse sneeuw. Elke kleurnuance daartussenin wordt ook uiterst nauwgezet weergegeven. De speciale LG f-engine-beeldverwerkingstechnologie verbetert het beeld nog verder. De razendsnelle responstijd van 5 ms zorgt voor de glasheldere beeldweergave van snelle bewegingen in films, sportwedstrijden en videogames.


LG heeft de M94D-schermen speciaal ontwikkeld voor zowel close-up als veraf kijken. Voor het genieten van beelden op afstand is de kijkhoek van 170 graden ideaal. Dit garandeert dat kleuren en scherpte onder alle omstandigheden van dezelfde topkwaliteit zijn. Ongeacht of kijkers nu recht voor het scherm van dichtbij naar een film kijken of vanuit een schuine hoek in hun luie stoel. De voet is kantelbaar, zodat het flatscreen nog beter zichtbaar is.


De M94D-schermen zijn met D-Sub- en DVI-D-connecties eenvoudig aan te sluiten op de computer. Tevens is het toestel voorzien van een analoge tuner voor aansluiting op het analoge-televisiesignaal en is het ook mogelijk om te kijken naar digitale TV dankzij de ingebouwde DTV-tuner (DVB-T). Daarnaast heeft LG de flatscreens uitgerust met voldoende verbindingsopties voor andere audio- en videocomponenten: twee HDMI-aansluitingen voor een Blu-ray-speler of spelcomputer, jacks voor componenten, Full Scart- en Half Scart-aansluitingen voor bijvoorbeeld de videorecorder en zelfs een optische digitale-audioaansluiting voor een verbinding naar de stereoset.


Specificaties  • Monitor met ingebouwde analoge en digitale TV Tuner.

  • Connectors: D-sub in & out, DVI, 2xHDMI, 2xScart, Component, Optical-out

  • 20.000:1 contrastratio

  • 5 ms responstijd

  • Verkrijgbaar in 19-inch (1440x900), 20-inch (1680x1050) en 22-inch (1680x1050)

De adviesprijzen van de schermen zijn:  • €269 incl. btw  voor de 19-inch versie [M1994D-PZ]

  • €289 incl. btw  voor de 20-inch versie [M2094D-PZ]

  • €319 incl. btw  voor de 22-inch versie [M2294D-PZ]

Vergelijkbare artikelen