FANtv-nl-logo-mobile

Philips Flavors, televisie met frontjes

Een frontje voor een telefoon is niets bijzonders. Maar Philips komt nu ook met frontjes voor de televisie. En dat is wel.... vreemd.


Handig, nu kun je ook de kleur van de televisie aanpassen op de kleur van je trui! Philips komt met de Philips Flavors-serie. Een drietal televisies met een beelddiagonaal van 22 inch (56 cm), 32 inch (81 cm) en 42 inch (107 cm). Deze beschikken over een front dat verwisselbaar is. Via magneten wordt deze aan het toestel vastgeklikt.De televisies kosten respectievelijk 550, 800 en 1.200 euro. De frontjes 50 euro per stuk. Voorlopig gaat het om 12 frontjes, maar Philips wil het aanbod nog verder uitbreiden. In de toekomst moet het zelfs mogelijk worden om een eigen front te ontwerpen en laten maken. Dat frontje zal wel een stukje duurder worden dan 50 euro.


Philips gaat een speciaal home cinema systeem voor de Flavors uitbrengen. OOk deze zal over verwisselbare frontjes beschikken.


Een andere unieke eigenschap van de Philips Flavors is het systeem om de televisie aan de muur te hangen. Deze beschikt over een draaipunt zodat je het scherm in beperkte mate kunt draaien als hij niet naar je zin hangt.Italië krijgt van Philips de primeur. De introductie van de Philips Flavors in Nederland is gepland voor april 2009.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl