FANtv-nl-logo-mobile

iRiver E100 Season 2

De iRiver E100 is een onbekende grootheid. De naam laat maar bij slechts weinig mensen een bel rinkelen, maar ondertussen zijn er wel meer dan een miljoen van deze mediaspelers verkocht.


Daarom komt iRiver met een nieuwe versie van de E100, de iRiver E100 Season 2. Deze wijkt niet veel af van de huidige E100. Daar was dan ook weinig aanleiding toe. Alleen het uiterlijk is wat gemoderniseerd.De iRiver E100 Season 2 beschikt over een 2,4 inch scherm voor de menu's en het bekijken van foto's en filmpjes. Ondersteunde formaten zijn wma, ogg, flac en asf (audio), jpeg, bmp, png en gif (foto's) en mpeg-4, wmv9 en XviD (video). Ook is er een FM-radio aan boord.


Voor wat de capaciteit kun je kiezen uit versies met 2, 4 en 8 GB. Het geheugen kan worden uitgebreid met microSD-kaartjes tot 8 GB.


De iRiver E100 Season 2 is verkrijgbaar in het oranje, zilver en wit. De prijzen nog niet bekend, maar deze zullen niet veel afwijken van die van de huidige E100. Deze ligt in sommige winkels al onder de 75 euro in de schappen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl