FANtv-nl-logo-mobile

DRD R1 Geluidsverbeteraar

Door de DRD R1 Geluidsverbeteraar tussen je audio-bron en speaker of hoofdtelefoon te plaatsen krik je de geluidskwaliteit van je films, muziek en games op.


De nieuwe DRD R1 (3.5mm audio in-/output) van DRDAudio Technologies zorgt voor een optimale en natuurlijke geluidsweergave van muziek, films en games op alle draagbare geluidsapparatuur.



Sprankelende hoge en middentonen komen tot leven en bastonen krijgen meer dynamiek. De True3D SoundDRD chip geeft de maximaal haalbare akoestiek aan bestaande hardware. Dat kan een MP3-/MP4 speler zijn, een game device, een PC, een notebook, een mobiele telefoon, eigenlijk alle apparatuur met een 3.5mm audio uitgang.


De DRDAudio R1 Portable Mini Theatre Audio optimalisatie 3.5mm Audio plug is bijzonder gebruiksvriendelijk. Plaats de DRD R1 eenvoudigweg tussen de audio/video bron en de speakers of hoofdtelefoon. En geniet vervolgens van een sterk verbeterde en meer natuurgetrouwe geluidsweergave van je favoriete concert, muziek of film. Of speel games met nog meer realiteit en intensiteit. De geluidsweergave van de DRD R1 is traploos instelbaar middels een draaiknop. Zo kun je de geluidsweergave naar wens afstemmen.



Dit innovatieve audio apparaat beschikt over een 3.5mm audio in -/en uitgang en heeft een compacte afmeting van 43 x 57 x 18mm (B x H x D). De DRD R1 werkt op een 2-tal AAA batterijen en heeft een achtereenvolgende operationele tijd van maarliefst 40 uur (op een 800mAH batterij). Inclusief batterijen bedraagt het gewicht van de DRD R1 slechts 44 gram. Aanbevolen oor-/koptelefoon 32 ohm, speakers > 10 Watt (RMS waarde).


De DRD D1 Mini Theatre kost 40 euro. Meer informatie vind je op www.digitrading.nl

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl