FANtv-nl-logo-mobile

Sony STR-DA6400ES netwerk-receiver

Sony komt met een netwerkreceiver waarmee alle digitale media op het thuisnetwerk eenvoudig beschikbaar komen op de televisie en op de audio-installatie.


De Sony STR-DA6400ES netwerk-receiver maakt gebruik van DLNA om muziek, foto en video van pc's of servers in het thuisnetwerk eenvoudig beschikbaar te maken. Ook heeft de STR-DA6400ES toegang tot de internetradiodiensten SHOUTcast en Last.fm zonder tussenkomst van een pc.De STR-DA6400ES receiver zorgt voor waarheidsgetrouw bioscoopgeluid dankzij Dolby True HD, DTS-HD Master Audio en Sony's digitale bioscoopgeluid verwerking (Digital Cinema Sound). De automatische kalibratiefunctie zorgt voor de juiste instellingen voor de 7.1 kanaals-output naar de luidsprekers. De receiver heeft maar liefst twee HDMI-uitgangen en zes HDMI-ingangen, waarvan een aan de voorzijde, en is daarmee ideaal om direct video's en foto's op de HDTV terug te kijken van High Definition-camcorders en fotocamera's.


Afspelen van multimediabestanden
Met DLNA zijn muziek, digitale foto's en video's direct van een op het netwerk aangesloten bron of opslagmedium te streamen naar de receiver. Hiermee is eenvoudig digitale muziek vanaf een pc of externe netwerk harde schijf te beluisteren. Als de STR-DA6400ES als server wordt gebruikt dan is bijkomend voordeel dat muziek van vinyl, tape of cd digitaal te versturen is. Zo wordt het gat tussen analoge content en digitale apparaten verkleind.STR-DA6400ES prijs en beschikbaarheid
De Sony STR-DA6400ES is beschikbaar in de winkels vanaf mei en kost 3000,- euro.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl