FANtv-nl-logo-mobile

Ghettoblaster voor de iPod

De Altec Lansing MIX (iMT800) is een digitale gettoblaster voor de iPhone en iPod.


De MIX heeft een retrolook en een krachtige ingebouwde subwoofer voor sterke basdreunen. De gettoblaster is compatibel met zowel de iPhone als de iPod en heeft twee extra ingangen, een ingebouwde FM-radio en een zevenbands grafische equalizer. Het torenhoge volume, de perfecte helderheid en de zware bas maken van de nieuwe MIX het ultieme geluidssysteem.


'De MIX is dé 'nieuwe generatie' gettoblaster voor muziekliefhebbers van deze tijd,' zegt Kristie van den Broek, marketingmanager Benelux en Nordics bij Plantronics (het moederbedrijf van Altec Lansing). 'Met zijn robuuste stijl en hoogwaardige geluid, is de MIX perfect voor 'onofficiële dj's'. Ze kunnen variëren met de drie ingangen voor muziek (een 30-pins verbinding voor de iPhone en iPod en ook twee 3.5mm-aansluitingen aan de voorkant). Om de MIX makkelijk overal mee naartoe te nemen, is deze voorzien van een stevig handvat en batterijen.'De MIX houdt het feest gaande en draait favoriete muziek via speciaal ontwikkelde hogetonenluidsprekers en mid-range drivers. De 5,25" subwoofer en de 5,25" passieve radiator pompen een natuurlijk basgeluid rond, de XdB-technologie zorgt voor een extra zware punch. Een digitale zevenbands grafische equalizer laat muziekliefhebbers snel afstemmen op hun favoriete muziek. Trouw aan zijn retro gettoblaster-wortels, draait de MIX op netstroom of geeft 30 uur speeltijd op acht Duracell batterijen (met een display waarop de levensduur van de batterijen staat aangegeven).


De MIX is gemaakt voor de iPod en Apple-gecertificeerd voor de iPhone. De gettoblaster is immuun voor GSM-signalen, zodat de speakers geen geluiden oppikken van de iPhone of andere mobiele apparaten. De muziek pauzeert en begint weer te spelen nadat het telefoongesprek is beëindigd.


De MIX bevat ook een clip-on afstandsbediening, zodat deze niet kwijtraakt op het feest. Tussen de feesten door, beschermt een ingebouwd vakje de afstandsbediening, zodat deze altijd kan worden terug gevonden.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl