FANtv-nl-logo-mobile

Bang & Olufsen BeoVision 10 nu ook als 46 inch

Er komt een 46 inch versie van de Bang & Olufsen BeoVision 10 televisie op de markt. Deze lijkt vierkant, maar is het niet.


De B&O BeoVision 10 lijkt te beschikken over een vierkant scherm, wat in de breedbeeld-tijd erg merkwaardig is. Het is dan ook gezichtsbedrog. De  BeoVision 10 beschikt over een groot speakerpaneel onder het scherm, dat één geheel met het scherm lijkt te vormen.Er bestond al een 40 inch versie van de Bang & Olufsen BeoVision 10 televisie, maar daar komt dus nu een grotere versie met een beelddiagonaal van 46 inch (116 centimeter) bij.


De verversingssnelheid bedraagt 200/240Hz, er is edge-lit led-backlight, en voor randapparatuur zijn er twee hdmi-aansluitingen beschikbaar. Er wordt een platte muurbeugel meegeleverd waarmee je de televisie 45 graden naar links of rechts kan draaien.


Het stoffen paneel voor de speaker kan worden vervangen. Bang & Olufsen levert ze los in het zwart, wit, zilver, donkergrijs, blauw en oranje. Zo past de televisie in iedere huiskamer.


In april is de BeoVision 10-46 te koop. De prijs is nog niet bekend, maar aangezien de adviesprijs van de 40 inch versie al 6.000 euro bedraagt kun je er op rekenen dat het een kostbare televisie gaat worden.

Vergelijkbare artikelen