FANtv-nl-logo-mobile

Draadloos HD beelden naar je televisie sturen

Wireless HDTV in het hele huis. Met de EM7100 Wireless HD zender kan het. Dit kastje stuurt de HD beelden van een computer of blu-ray-speler draadloos naar je televisie.


Het Nederlandse Eminent levert de door het Koreaanse I DO IT gefabriceerde wireless HD-zender EM7100 iTRIO. Dit is een set die bestaat uit een HD-zender en -ontvanger. Je sluit de kabel van een media player, computer of blu-ray-speler aan op de zender. Op de ontvanger sluit je een HDTV aan. Zo kun je zonder kabels genieten van haarscherpe 1080p full HD video.


Dertig meter bereik door muren en vloeren
De zender en ontvanger van de EM7100 Wireless HD zender kun je tot 30 meter uit elkaar plaatsen. Muren en vloeren vormen geen belemmering. De EM7100 Wireless HD zender geeft het infrarood signaal van je afstandsbediening door, dus de afstandbediening van je media player, PS3 of bluray speler blijft gewoon werken. Richt je afstandbediening op de ontvanger van de EM7100 bij je HDTV, en de Wireless HD zender zorgt ervoor dat de afstandsbediening van je randapparatuur werkt.Bespaar ruimte
Gebruik de EM7100 Wireless HD zender om al je randapparatuur uit zicht te zetten. Sluit je randapparatuur aan op de zender van de EM7100, waar je maar wilt. Zo staat bij je HDTV alleen de ontvanger, die zo dun is dat je hem zelfs achter de TV kunt bevestigen.


Vier apparaten tegelijk
Je kunt vier apparaten tegelijk op de EM7100 Wireless HD zender aansluiten. De zender heeft 2 HDMI poorten, een VGA- en een SCART-aansluiting. Vanuit je luie stoel kun je schakelen tussen deze aansluitingen, zonder naar de zender te lopen.  De EM7100 Wireless HD zender is zeer eenvoudig aan te sluiten. Na het aansluiten van de kabels ben je klaar. 


Ook voor lagere resoluties
Met de HDMI poorten op je EM7100 Wireless HD zender beschik je draadloos over de hoogste beeldkwaliteit. Maar ook beelden met lagere resoluties kun je doorsturen. Heb je geen HDTV, en wil je toch van draadloze video genieten, dan kun je de EM7100 via SCART aansluiten.


De prijs is op het moment van schrijven nog niet bekend gemaakt.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl