FANtv-nl-logo-mobile

Gratis e-book slaat aan

Gratis producten blijven populair op internet. Dat geldt ook voor e-books. De gratis thriller 'De headhunter en de dode bestuurder' is al meer dan 10.000 keer gedownload.


Het E-boek 'De headhunter en de dode bestuurder' is vandaag voor de 10.000e keer gedownload via de website www.deheadhunter.nl De schrijvers Rob van Wissen en Rikkert Walbeek hadden deze mogelijkheid destijds gratis ter beschikking gesteld.


Het boek “De headhunter en dode bestuurder” een business thriller kent sinds enkele weken een ongekende belangstelling. Dagelijks worden tientallen exemplaren van de website gedownload. De populariteit van de E-readers heeft daar zeker aan bijgedragen.
“Wij realiseerden ons heel erg goed dat wij met dit boek geen literatuurprijzen in de wacht gingen slepen. Wij hebben dit boek geschreven omdat we daar plezier in hadden. Om de beurt hebben we een hoofdstuk geschreven. Elkaar telkens weer verrassend met een onverwachte wending in het verhaal.” Aldus Rob van Wissen, die naast schrijver een naam heeft opgebouwd met Chateausessies, Personal Coaching sessies op Chateau de la Motte in de Franse Champagnestreek. (www.capdenac.nl).


Al snel besloten de schrijvers dat ze dit boek niet alleen in gedrukte vorm wilden gaan uitbrengen, maar het hun lezers ook als e-book (in pdf) wilden gaan aanbieden. De e-book uitgave is gratis te downloaden van de website. De gedachte daarachter is dat ze niet de bedoeling hadden om met hun boek geld te verdienen. Dat is vanaf begin af aan niet de opzet geweest. Hun uitgangspunt was dat ze plezier konden beleven aan het boek. Dat is meer waard dan geld.

   


In 2008 hebben ze al veel belangstelling gehad. Een artikel in Het Financieele Dagblad, de Quote die met hun boek de kachel wilde aanmaken en zelfs een interview op BNR Nieuws Radio. Diverse websites, tot in België toe verwijzen naar het boek. Dat er nu, twee jaar later 10.000 boeken van de website zijn gedownload konden zij zelfs niet voorzien.


Het vervolg “De headhunter en de dode duiker” zit in de pen. De verhaallijn is klaar, de eerste hoofdstukken zijn geschreven maar, zeggen de schrijvers: “zaken gaan voor! We schrijven alleen als we er tijd voor vrij kunnen en willen maken. Het vervolg op het eerste deel komt zeker”

Vergelijkbare artikelen