FANtv-nl-logo-mobile

GoPro Hero3+ Black Edition. Klein maar heel fijn.

GoPro is een wat onbekende fabrikant van digitale camera's. Toch brengen ze met de GoPro Hero3+ Black Edition een heel leuke compacte camera op de markt.

De Black Edition is 20 procent kleiner dan de normale GoPro Hero3+ en heeft een 1180mAh accu die 30 procent langer meegaat. Bijzonder is de Auto Low Light-functionaliteit die automatisch de framerate aanpast. Daarvoor analyseert de camera zelf de lichtomstandigheden. Foto's kunnen worden gemaakt in een 12 megapixel resolutie en video's kunnen worden geschoten in 4K met 15 frames per seconde.

gopro-hero3

De lens van de GoPro Hero3+ Black Edition is opgebouwd uit zes glazen lenselementen. Foto's en video's zullen daardoor aanzienlijk minder ruis en kleurvervaging bevatten dan bij andere camera's met een minder geavanceerde lens. De beelden zien er bovendien meer realistisch uit dankzij het bijzonder goede kleurprofiel. De functie Auto Low Light Mode verlaagt automatisch de framerate als er minder goed licht is. De sluitertijd wordt dan automatisch verlengd zodat er meer licht opgenomen kan worden.

Uniek op de GoPro Hero3+ Black Edition is SuperView, waarmee de beeldhoek horizontaal en verticaal vergroot kan worden. Opnamen worden in de normale beeldverhouding (4:3) opgenomen en dynamisch tot een breedbeeldverhouding uitgerekt, rekening houdend met de juiste proporties.

Via WiFi kan de GoPro Hero3+ Black Edition foto's en video's uitwisselen met andere netwerkapparatuur. Dat gaat bijzonder snel, bij de Black Edition zelfs tot 4 keer sneller dan bij de standaard Hero3+. De nieuwe wifichip zorgt ervoor dat er binnen een seconde contact wordt gemaakt in plaats van binnen 4 seconden. En tenslotte willen we de geluidskwaliteit van de GoPro Hero3+ Black Edition roemen. Die is bijzonder goed voor een compactcamera, of je nu muziek, gesproken woord of achtergrond geluid betreft.

De GoPro Hero3+ Black Edition is online, en zonder verzendkosten, te koop bij MyCom.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl