FANtv-nl-logo-mobile

Fotocamera voor selfie liefhebbers

Een smartphone voor selfie-liefhebbers hadden we hier al eerder, maar nu voor mensen die graag zelfportretten maken ook een speciale compactcamera. Casio heeft voor hen de Casio Exilim MR1 ontwikkeld.

casio-selfie-camera

De Casio Exilim MR1 is aan de voorkant voorzien van een grote spiegel. Handig om te zien of je haar goed zit. Maar het geheim zit er achter. Achter deze spiegel is namelijk een 21 mm groothoeklens verborgen. Zit je haar goed? Dan kan je dit meteen via een foto met de wereld delen. Een 14 megapixel sensor zorgt voor scherpe beelden, en op het 2,7 inch lcd-scherm display kun je de foto nog even bekijken.

Een ideale camera voor selfie-liefhebbers, die zich zo altijd in de juiste positie op de foto kunnen zetten. Via WiFi kunnen ze deze foto's bovendien direct vanaf de camera op social media posten. Op de camera is software aanwezig om de foto's te bewerken en te retoucheren.

casio-selfie

De Casio Exilim MR1 ziet er meer uit als een telefoon dan als een fotocamera. Daardoor ligt hij makkelijker in de hand bij het maken van een selfie dan andere camera's.

Helaas is de Casio Exilim MR1 voorlopig alleen in het verre oosten te koop. De prijs van de camera is daar omgerekend 270 euro.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl