FANtv-nl-logo-mobile

Flight Simulator X (download)

Flight Simulator fans kunnen een gratis demo van de nieuwe X versie al downloaden en spelen. De game komt eind dit jaar in de winkel.636 MB moet je downloaden, maar dan heb je ook wat. De basis van het spel is compleet te spelen, maar de omgeving beperkt zich tot het Antilliaanse eiland Sint Maarten. Er zijn twee vliegvelden waar je kunt landen, drie missies te spelen, en je kunt drie vliegtuigen besturen.


In de eerste missie bestuur je een Gavilland Beaver DHC2. In deze missie voor beginners moet je proberen op te stijgen en te landen, en kun je een verkenningstocht maken over de oceaan en over Sint Maarten. De Beaver is een watervliegtuig dus opstijgen en landen kan op het water.In de tweede missie dien je met een AirCreation Trike Ultralight droppingen uit te voeren op het eiland terwijl je in de derde missie met een Bombardier CRJ700  moet proberen op te stijgen en te landen op een technisch uitdagend vliegveld. Hierbij heb je veel last van ander vliegverkeer.


De demo geeft een duidelijk beeld van hoe het uiteindelijke spel er uit komt te zien en hoe het speelt. Daarnaast kun je menig uurtje met de missies bezig zijn en gewoon wat rondvliegen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl