FANtv-nl-logo-mobile

Download Pirates of the Caribbean: At World's End

Iedere grote film hoort tegenwoordig vergezeld te gaan van een computerspel. Zo ook het laatste deel van de Pirates of the Caribbean triologie. Download hier de gratis demo.Computergames gebaseerd op films hebben allemaal één overeenkomst. Het zijn nooit toppers. Dat geldt helaas ook voor Pirates of the Caribbean: At World's End. Dit is echt een spel voor het grote publiek, een lage prijs, mooie plaatjes en een eenvoudige recht-toe-recht-aan gameplay.


Je zou dit spel een interactieve reis door de wereld van de film kunnen noemen. Alle locaties in de film kom je tegen, evenals alle belangrijke spelers trouwens. Deze zien er - vooral op de Xbox - levensecht uit. Je hebt echt het gevoel dat je in de film meespeeld. Dit is het grote pluspunt van deze game.


Over het spel zelf zijn we wat minder enthousiast. Slecht is het niet, maar verwacht ook niet meer dan een simpel vechtspel dat is onderverdeeld in een groot aantal levels. In ieder level dien je tegenstanders te verslaan en voorwerpen te verzamelen. kortom, een spelopzet waarvan er dertien in een dozijn gaan.Toch kun je - vooral als fan van de film - leuke uurtjes doorbrengen met dit spel. Probeer echter wel eerst de gratis demo voor je naar de winkel rent. Deze demo is beschikbaar voor Xbox en PC. Hieronder kun je beide versies downloaden.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl