FANtv-nl-logo-mobile

Download gratis versie Clive Barker's Jericho

Kun je niet tegen bloed en kuip je achter een kussen weg als een film te spannend wordt? Sla deze game dan over!De naam van regisseur / gamemaker Clive Barker staat garant voor de betere horror. Bij de shooter Clive Barker's Jericho is het het horrorsfeertje dan ook overduidelijk aanwezig. In deze game speel je geen character van vlees en bloed, maar een geest. De geest van Ross, de leider van een elite-commandoteam van het Amerikaanse leger. Ross zelft heeft tijdens de strijd het loodje gelegd, maar als zijn geest kun je de controle overnemen van zijn voormalige mede-strijders. Hierbij kun je niet alleen gebruik maken van het imposante wapenarsenaal van deze commando's, maar ook van krachten die jij als geest bezit.


De commando's moeten het in een - letterlijk - zeer bloederige strijd opnemen tegen een leger aan monsters en gedochten. Een sterke maag is voor het spelen van deze game vereist. Gratis demo
In de gratis demo-versie kun je de controle over drie van de zeven teamleden overnemen tijdens de singleplayer missie "The Sewers". De demo (voor de PC) is een kleine 1,1 GB groot.  Deze demo is hier te downloaden.

Vergelijkbare artikelen