FANtv-nl-logo-mobile

Online mogelijkheden van De Sims 3

Die nieuwe versie van De Sims zal via internet veel extra mogelijkheden krijgen. Hier geven we een overzicht.


De game zal wereldwijd uitkomen op PC, Mac, iPhone, iPod touch en mobiele telefoons vanaf 2 juni 2009.


Een tweede stad
Aanvullend op de stad die in de game beschikbaar is, zal een tweede stad, Riverview, via de website van De Sims 3 gedownload kunnen worden.De website desims3.nl
Als de game uitkomt op 4 juni, zal de huidige De Sims 3-website desims3.nl vervangen worden door de complete community- en productwebsite van de game. De website zal niet alleen spelers met elkaar verbinden, aanzetten tot nieuwe manieren om creatief met de game om te gaan en relevante informatie toegespitst op spelers beschikbaar stellen, maar ook dienen als dé website waar spelers hun materiaal met andere leden kunnen delen en verbinding kunnen maken met sociale netwerksites en blogs.


Ook kun je hier op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de meest recente informaties over game-updates. Spelers kunnen vanaf hier hun downloads, uploads, installaties, game-updates en mediaportfolio in de gaten houden. Het mediaportfolio bestaat uit filmpjes en foto's die opgenomen zijn tijdens het spelen van de game. Het startscherm houd je tevens op de hoogte van lokale promoties van de game, relevante updates voor de store en cool nieuw materiaal van de community.De Sims 3 Store
Als je het spel koopt ontvang je SimPoints ter waarde van € 10. Je kan deze SimPoints gebruiken om via De Sims 3 Store exclusieve voorwerpen te downloaden die je in de game kan gebruiken. Of het nou om de nieuwste outfit of het hipste meubilair gaat, je hebt de mogelijkheid om de wereld waarin hun Sims leven nog verder aan te passen met aanvullende voorwerpen en te bevolken met nieuwe Sims.


Voor aanvullende voorwerpen kun je bundels van 500, 1.000 en 2.000 SimPoints kopen.
  
Filmpjes en verhalen maken
Nieuwe eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen zullen een bron van inspiratie vormen. Hiermee kun je zelf filmpjes en verhalen maken, die je vervolgens met vrienden kan delen. Het is heel eenvoudig om de filmpjes op externe websites te plaatsen, of e-maillinks te gebruiken.
 
De Exchange
Vanwege het succes van De Sims 2 Exchange, waar meer dan 100 miljoen downloads plaats hebben gevonden, zal De Sims 3 Exchange speciale voorwerpen, populaire downloads en krachtige zoek- en browsermethodes bevatten. Hier kun je ook zien wat andere spelers aanbevelen.Mijn pagina en Mijn studio
Op de productwebsite van De Sims 3 zullen spelers hun profielpagina's in het gedeelte 'Mijn pagina' zelf kunnen beheren. Verder kun je in het gedeelte 'Mijn studio' al je creaties beheren zoals filmpjes, verhalen en uitwisselingsvoorwerpen. Op 'Mijn pagina' is ook een blogruimte, waar spelers nieuws kunnen plaatsen, hier een persoonlijk tintje aan kunnen geven met een persoonlijke avatar, hun favorieten bij kunnen houden en meer.


Gebruikers kunnen vrienden maken met andere spelers van De Sims 3 en hun materiaal delen via verschillende sociale netwerksites.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl