FANtv-nl-logo-mobile

CheatBook-DataBase 2012

Wil je cheats, hints, tips en walkthroughs van meer dan 20.000 games op je PC kunnen raadplegen? Installeer dan het het gratis programma CheatBook-DataBase 2012.

Valsspelen met computergames door cheats te gebruiken is al net zo lang populair als er computerspelletjes zijn. En waarom zou je die cheats ook niet gebruiken. De makers van de games stoppen ze er niet voor niets in.Cheats maken het leven in ieder geval een stuk makkelijker, en daardoor vaak het spel een stuk leuker. Door het intikken van een code of een toetscombinatie heb je ineens onbeperkt geld tot je beschikking of weet je precies waar al je vijanden zich bevinden.

Internet staat vol met cheats, maar je kunt deze cheats ook op je computer zetten, zodat je ze veel makkelijker en sneller kunt raadplegen.Het gratis programma CheatBook-DataBase 2012 bevat een overzicht van cheats, hints, walkthroughs en tips voor meer dan 20.000 games. Voor alle pupulaire consoles kun je een beroep doen op dit programma. PC, Wii, Xbox 360, Playstation, PSP, Gamecube,  Nintendo 64, oude en nieuwe spellen, je komt ze in deze cheat database allemaal tegen. Bovendien is je gewenste cheat snel en makkelijk te vinden vanuit één centraal zoekscherm.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl