FANtv-nl-logo-mobile

De best verkochte game headset

De best verkochte hoofdtelefoon bij Media Markt is momenteel de Logitec G430 7.1. Dit is een speciaal voor gamers ontwikkelde hoofdtelefoon die garant staat voor een levensecht geluid.

Zeven kanalen geluid biedt de Logitec G430 headset. Dat betekent dat het geluid van zeven kanten wordt aangestuurd. Je kunt dus exact hofren waar alles vandaan komt. Alsof je midden in de strijd staat! Ideaal voor bij het spelen van actiespellen. Met de Logitec G430 7.1 ga je helemaal in de strijd op.

game headset

Een ruisonderdrukkende microfoon zorgt er voor dat je ook goed kunt communiceren met andere spelers en de hoofdtelefoon zit bijzonder aangenaam dankzij zijn zachte oorkussens. De headset kan op grootte worden ingesteld zodat hij altijd plezierig zit. Niet voor niets is de Logitec G430 de best verkochte hoofdtelefoon van dit moment bij Media Markt.

Media Markt is één van de belangrijkste verkooppunten voor goede hoofdtelefoons in Nederland. Niet alleen is de keuze groot, ook zijn de prijzen laag en worden alle hoofdtelefoons gratis thuisbezorgd.

Kijk hier voor de best verkochte hoofdtelefoons bij Media Markt.

 

Vergelijkbare artikelen