FANtv-nl-logo-mobile

Gitaar of piano spelen op je PC, telefoon of tablet

Wil je piano of gitaar leren spelen? Dan kun je de basis onder de knie krijgen op je PC, telefoon of tablet. Dat kan via de gratis software van ButtonBass.

muziek maken pc

Deze software voor het virtueel bespelen van een piano, keyboard of gitaar is beschikbaar als software voor Windows en als app voor Android. Bovendien is veel van dit moois in de browser te gebruiken. Al deze ButtonBass software omvat heel veel songs die je als oefenmateriaal kunt gebruiken en een groot aantal effecten zorgt ervoor dat je veel meer met deze muzieksoftware kan dan alleen wat virtueel piano- of gitaar-spelen.

Alle muziek die je speelt kun je op opnemen. Via je microfoon kun je daar zang aan toevoegen. En alles dat je opneemt kun je achteraf mixen.

Mixen, effecten en ander materiaal is allemaal via de Buttonbass website te downloaden en te gebruiken in je eigen muziek. Zo kun je een heel orkest laten spelen, waarbij je zelf een deel of misschien wel alle instrumenten voor je rekening neemt.

online muziek maken

Om virtueel instrumenten als piano's, keyboards, gitaren en drums te bespelen hoef je de software niet perse te downloaden. Dit kan namelijk ook via de browser op de ButtonBass website. er staan daar vele soorten gitaren en andere (virtuele) muziekinstrumenten tot je beschikking. Hier kun je ook muziek mixen.

Via de ButtonBass website kun je ook de software voor Windows en Android downloaden.

 

Tags: gratis software, Muziek, gratis apps