FANtv-nl-logo-mobile

Digitaal fotoalbum op Internet

Op Internet zijn diverse digitale fotoalbums te vinden waar je je foto's kunt plaatsen en met de buitenwereld kan delen. Je kan er ook voor kiezen alleen een selecte groep mensen toegang te verlenen tot je album.


Als bezitter van een digitaal fototoestel kan je de gemaakte foto's zelf uitprinten. Je kan ze echter ook door een professionele fotocentrale laten afdrukken. 
  
Je stuurt de mooiste foto's via Internet op en enkele dagen later heb je ze in de brievenbus liggen. Een aantal fotocentrales heeft daaraan een aantal aanvullende diensten toegevoegd zoals een online fotoalbum. Pixum is daarin het meest uitgebreid.

Wie zich gratis inschrijft bij Pixum krijgt 200Mb ruimte om digitale fotoalbums samen te stellen. Foto's in je fotoalbum plaatsen doe je via de Pixum-website, via e-mail of via een te downloaden programma (464Kb). Met dit programma kan je ook je foto's beheren, lokale albums en diashows maken, rode ogen corrigeren e.d. Heb je een trage internetverbinding, dan kan je de foto's ook insturen door een CD-Rom op te sturen. De CD krijg je tegelijk met de foto's retour.


Alle binnengekomen foto's worden in een In-bak geplaatst. Vervolgens kun je ze naar het fotoalbum van je keuze verplaatsen. Je kunt zo een album aanmaken met je vakantiefoto's, een album met foto's van een verjaardag of een kerstalbum. Het mooie van deze albums is, dat je per album mensen toegang kunt geven om de foto's te bekijken. 
Je vakantievrienden kunnen zo een kijkje nemen bij de vakantiefoto's, en de medespelers van je sportteam kunnen de foto's van het laatste toernooi bekijken. Je kunt maillijsten invoeren zodat iedereen bericht krijgt als er nieuwe foto's worden toegevoegd. Wil iemand foto's bestellen dan kan hij of zij dat onmiddellijk doen. Je hebt dus niet meer achter allerlei nabestellingen aan te gaan.

  
Om de afdrukservice te proberen: 10 foto's gratis!


Een echte foto op premium-fotopapier heb je al voor 19 eurocent. Wie zich echter hier inschrijft (gratis) krijgt bij zijn eerste bestelling 10 foto's van het 10cm-formaat gratis!
Daarnaast zijn alle foto's in mini en mega formaat tot 31 maart voor slechts de helft van de prijs bestellen!  Een zeer aantrekkelijke manier om dit alles eens te testen. 


Meer informatie: www.pixum.nl/promoties/digitalerevolutie 

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl