FANtv-nl-logo-mobile

HP TouchSmart PC IQ500 serie

HP maakt de TouchSmart PC nog mooier. Het 22 inch aanraakscherm van de nieuwe IQ500 wordt voorzien van de sfeerverlichting die ook bij sommige televisies wordt gebruikt.De HP TouchSmart PC is een heel bijzondere computer. Hij kan volledig met de vingers en het scherm worden bedient. Bij telefoons is touchscreen-bediening al normaal aan het worden, maar om op deze manier een pc te besturen is nog vrij uniek.


De computer zelf is onzichtbaar in de monitor weggewerkt, en toetsenbord en muis werken natuurlijk draadloos. Je zou deze ook eventueel weg kunnen leggen, want bij heel veel toepassingen kun je volstaan met het touchscreen. HP levert veel software mee die hiervoor speciaal is geschreven.Een goed idee van de bediening van de HP TouchSmart PC is hier te zien.


We hebben helaas alleen de Amerikaanse prijs. Deze bedraagt 1.299 dollar (840 euro) voor de HP Touchsmart IQ504. De Touchsmart IQ506 - die via een ingebouwde tuner ook als televisie te gebruiken is - kost 200 dollar meer. De prijzen van PC's liggen in Amerika lager dan hier, dus de prijs in ons land zal waarschijnlijk hoger liggen.


13 juli 2008 is de releasedatum van deze nieuwe pc.

Vergelijkbare artikelen