FANtv-nl-logo-mobile

USB Mixa Tape

De Mixa is een usb-stick in de vorm van een ouderwets cassettebandje. Je kunt deze stick en het bijbehorende hoesje helemaal zelf van een design voorzien.


Enkele maanden geleden maakte we al melding van een usb geheugenstick die vermomd als ouderwets cassettebandje (mixtape) door het leven ging. Bij deze Mix Tape USB Stick heeft slechts de verpakking het uiterlijk van een cassettetape. Als je deze opendoet tref je een normale usb-stick aan.De USB Mixa Tape gaat een stap verder. Hier heeft de stick zelf de vorm van een cassettetape. Slechts een usb-aansluiting verraad dat je niet met een normale cassette te maken hebt. Klap je deze aansluiting naar binnen, dan is het verschil helemaal niet meer te zien. Deze usb-stick is wel wat aan de grote kant, maar dat wordt goedgemaakt door de leuke retro-uitstraling.


De Engelse fabrikant heeft hier veel aandacht aan besteed. Voor 20 Britse Ponden (circa 26 euro) ontvang je niet alleen een als cassetteband vermomde usb-stick van 1 GB, maar ook een cassettehoesje in het design van je keuze (zelf ontwerpen kan ook!) en een vel met kleurige stickers om de cassette mee te beplakken. Dit alles wordt in een leuke geschenkverpakking geleverd.Op Makeamixa.com zijn veel foto's te zien van eigen ontwerpen van Mixa kopers.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl